Mellanskog är Årets Employer Branding-företag 2024!

Mellanskog har utsetts till Årets Employer Branding-företag 2024 – en utmärkelse som hyllar vårt arbete att attrahera, utveckla och behålla talanger. Genom att skapa en inspirerande och inkluderande arbetsmiljö, stärker vi vårt arbetsgivarvarumärke och fortsätter vår resa mot att vara en attraktiv arbetsplats där vi växer och tar hand om skogen – tillsammans.

– Vi är väldigt stolta över att få denna utmärkelse. Vårt mål har alltid varit att skapa en inkluderande och inspirerande arbetsplats där våra medarbetare kan växa, utvecklas och känna sig delaktiga. Denna utmärkelse är ett tydligt bevis på att vårt arbete med att stärka både vår företagskultur och medarbetarskap går i rätt riktning, säger Åsa Holmstrand, HR-chef på Mellanskog.

De senaste åren har vi fokuserat på att bygga en stark och transparent företagskultur med fokus på ledarskap, hållbarhet och medarbetarskap. Genom fortsatta initiativ för jämställdhet, kompetensutveckling och en hållbar arbetsplats, vill vi befästa vår position som en ledande arbetsgivare i branschen.

– Vi vill att våra medarbetare ska känna stolthet över att vara en del av Mellanskog, och att framtida kollegor ska se oss som det självklara valet när de söker en arbetsplats där de kan göra verklig skillnad för privata skogsägare i Mellansverige. Vi tar hand om skogen tillsammans, och vi ser framtiden i skogen, avslutar Åsa Holmstrand, HR-chef på Mellanskog.

Utmärkelsen delas ut av Karriärföretagen i kategorin för högskoleingenjörer och är ett bevis på våra framgångar som arbetsgivare under året, baserat på både våra prestationer och nomineringar från studenter och unga yrkesverksamma.