. .
Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies. Läs mer om de cookies vi använder och hur du hanterar dem.

Så hanterar Mellanskog dina personuppgifter

Dataskyddsförordningen är EU:s regelverk kring hur personuppgifter får behandlas. En annan benämning är GDPR (General Data Protection Regulation).

I Mellanskogs Policy för behandling av personuppgifter kan du läsa mer om hur vi behandlar dina personuppgifter.

Personuppgifter använder Mellanskog för att våra medlemmar och leverantörer på ett tryggt och enkelt sätt ska kunna ta del av våra tjänster och erbjudanden. Personuppgifter lagras i Mellanskogs register. Du som medlem eller leverantör till Mellanskog har rätt att kostnadsfritt få information om dina personuppgifter på Mellanskog.

Dina personuppgifter - dina rättigheter 

Här är några exempel på rättigheter som du som medlem i Mellanskog har:

- Du har rätt att en gång per år kostnadsfritt få information om dina personuppgifter. En sådan begäran ska ske via e-post till Mellanskog.

- Du kan också begära att personuppgifter rättas, raderas eller blockeras genom att kontakta Mellanskog. Det finns även regler för dataportabilitet av uppgifter.

- Du kan anmäla om du vill att dina uppgifter inte längre ska behandlas av Mellanskog för direktmarknadsföring.

- Du kan lämna klagomål om Mellanskogs hantering av dina personuppgifter direkt till myndigheten Datainspektionen, www.datainspektionen.se.

Har du frågor om dina personuppgifter hos oss?

Har du frågor som rör behandlingen av dina personuppgifter är du välkommen att kontakta Mellanskog på info@mellanskog.se.

Dataskyddsförordningen, GDPR

Mer läsning om GDPR
Datainspektionen om GDPR